Отидете към основна версия

1 633 2

Докладът за Тръмп се превърна в бестселър

  • доклад-
  • сащ-
  • робърт мълър-
  • бестселър-
  • доналд тръмп

Не доказаха връзка между Тръмп и Кремъл

Снимка: БГНЕС/ EPA

Няма доказателства за сговор между предизборния екип на американския президент Доналд Тръмп и Русия. Това се посочва в окончателния доклад на специалния прокурор Робърт Мълър, който беше представен публично. Интересът към документа е толкова голям, че той вече се превърна в бестселър.

Пикантни подробности като например реакцията на Доналд Тръмп при новината за назначението на Робърт Мълър за специален прокурор се съдържат в неговия доклад. "С мен е свършено", казал Тръмп и се свлякъл във фотьойла си в Овалния кабинет, пише в документа от над 400 страници, предаде БНТ.

Описаните събития от 2016 г. по време на предизборната кампания за президентските избори в САЩ изостриха любопитството. Издатели планират да публикуват книгата под авторството на Мълър, въпреки че и сега текстът е достъпен и може да бъде намерен безплатно на уебсайта на Министерството на правосъдието.

Най-бърза се оказа книжарница в Масачузетс, която започна да продава копия от доклада на Мълър, буквално часове след огласяването му. "Имаме печатарска машина отдавна и беше вълнуващо да видим как за пет или десет минути от нея излиза книга", каза Алекс Мериуедър от книжарница в Масачузетс. Друго професионално издание с доклада се рекламира в Амазон и вече се превърна в бестселър. Книгата се очаква да излезе от печат на 30 април на цена 9.20 долара.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини