Отидете към основна версия

56 024 45

Шофьор с бг регистрация превъртя магистрала

  • шофьор-
  • магистрала-
  • италия

Той 99 пъти не е плащал магистрална такса в Италия

Снимка: Shutterstock

Швейцарски гражданин не е плащал магистрална такса, докато е карал кола с българска регистрация, съобщи “Аутостраде пер л Италия“.

Шофьорът ще се изправи пред съда в италианския град Белуно. Оказва се, че той 99 пъти не е платил магистрална такса, като е използвал кола с българска регистрация.

Срещу него има обвинения за измама спрямо фирмата, която поддържа магистралите в региона. Шофьорът не е платил такси на стойност 8000 евро.

Смята се, че той се е прилепял плътно до колата пред него, точно след вдигането на бариерата. Според адвокатите на шофьора, той има българско жителство и няма доказателства, че всички такси са дължими от него.

В същото време препоръчаното писмо за разследването не стигнало до собственика на колата и адвокатите настояват то да му бъде връчено лично.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 50 гласа.

Свързани новини

  • Грандиозен проект може да спаси Венеция

    Италия обмисля възобновяване на проекта "Моисей" след огромните наводнения във Венеция. Амбициозната система трябва да пази града от приливи ...
    20.11.2019
    3 878
    6
  • С 30-годишен Baby Benz по аутобана (ВИДЕО)

    В мрежата е пълно с клипове на нови коли, заснети от първо лице да изпробват възможностите си на магистрала. Записите със стари автомобили обаче са ис ...
    19.11.2019
    24 007
    47
Новини по държави: