Отидете към основна версия

5 992 40

Путин за образа на Байдън: Нищо общо с реалността!

  • владимир путин-
  • женева-
  • джо байдън-
  • русия-
  • сащ-
  • образ-
  • среща-
  • швейцария

Байдън е професионалист, каза руският президент

Снимка: БГНЕС/ EPA

Образът на американския президент Джо Байдън, който се създава от руските и американските медии, няма нищо общо с реалността. Това заяви руският президент Владимир Путин на среща чрез видеовръзка със завършили програмата за кадрови резерв на Висшето училище за публична администрация, цитиран от TACC.

„Образът на президента Байдън, който е изобразен от нашата и дори американската преса, няма нищо общо с реалността“, подчерта Путин. Байдън е професионалист и трябва да работите с него много внимателно, за да не пропуснете нищо, каза Путин, предаде агенция "Фокус".

"Образът, който рисуват, може дори да обезкуражи малко. Но тук няма нищо обезкуражаващо: Байдън е професионалист. И трябва да работите много внимателно с него, за да не пропуснете нещо. Уверявам самият не пропуска нищо ", подчерта Путин. Байдън разбира какво иска да постигне и действа много умело в общуването на живо, каза Путин.

"Той е събран, той разбира какво иска да постигне. И го прави много умело. Веднага се усеща", споделя руският лидер. Путин изрази надежда, че на американския лидер ще бъде "позволено да работи спокойно". "Наистина се надявам, че няма да бъде като предишните години и на него (президентът на САЩ Джо Байдън) ще му бъде разрешено да работи спокойно", каза Путин.

Атмосфера на срещата на върха Русия-САЩ

Путин заяви, че атмосферата на руско-американската среща на върха в Женева е била доброжелателна, той и Байдън са успели да разберат позициите си по ключови въпроси. "Обстановката беше доста доброжелателна. Струва ми се, че успяхме да се разберем, да разберем позициите си по ключови въпроси. Те се различават в много отношения", каза Путин. Президентът на Руската федерация добави, че срещата на върха е позволила да се определи в какво точно се състоят тези различия.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 19 гласа.

Свързани новини

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания