Отидете към основна версия

2 298 21

Още жертви! Кървавите стрелби зад Океана нямат край

  • сащ-
  • харлем-
  • вашингтон-
  • стрелба

При инцидент в Харлем бе човек, а осем души бяха ранени, а при стрелба във Вашингтон беше убит един човек и трима бяха ранени

Снимка: shutterstock

При стрелба рано тази сутрин на събиране в нюйоркския район Харлем бе убит един човек, а осем души бяха ранени, предаде Асошиейтед прес, като се позова на полицията на Ню Йорк.

Полицаи реагирали на сигнал за стрелба на булевард "Франклин Делано Рузвелт" към 00:40 ч. местно време и се натъкнали на петима простреляни, които били откарани в болнични заведения, за да им бъде оказана медицинска помощ, съобщиха властите. Простреляни са били още четирима души, които също били откарани в болница. Медиците констатирали смъртта на един от простреляните - двадесет и една годишен мъж.

Разследването по случая продължава. Понастоящем полицията не разполага с подробности за събирането и не знае какви са причините за стрелбата.

Петнадесетгодишен младеж бе убит и трима души, сред които един полицай, бяха ранени при стрелба вчера вечерта във Вашингтон след уличен концерт, предаде Франс прес, като се позова на полицията.

Става дума за неразрешен концерт, проведен по случай 19 юни, на който се отбелязва годишнината от края на робството в САЩ.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.

Свързани новини