Отидете към основна версия

8 358 134

В Русия мобилизират болни, сакати, пияници и психопати

  • бесарабски фронт-
  • украйна-
  • мобилизация-
  • владимир путин-
  • русия-
  • война-
  • психопати

Русия е неонацистка държава, която крие своите агресивни и реваншистки амбиции

Убийството на "мобилизираните" е плод на дългогодишно генериране на междуетническа вражда.

АЛЕКСАНДЪР КОВАЛЕНКО

Хаотичната мобилизация и дългогодишното подклаждане на междуетническа вражда дават своите плодове. В района на Белгород, на полигона, където се обучаваха мобилизираните, група от таджики застреляха, така да се каже, колеги. В резултат на това 22 бяха убити и 16 ранени.

От първите минути руските пропагандисти се опитаха да намерят „украинска следа“ в тази история, но е трудно да се открие „украинска следа“, когато убийците са таджики, а конфликтът на религиозна основа послужи като за екзекуция. И това е много показателен инцидент във всички моменти.

Първо, мобилизацията в Русия се извършва на принципа, че мобилизират всеки, когото хванат. Затова мобилизират болни, криви, стари, инвалиди, както и психопати, пияници, наркомани и прочие маргинали. Тоест в редиците на руската армия, където поначало не всичко беше особено добре с дисциплината и личния състав, сега ситуацията се влошава многократно, поради пристигането на ненадеждни асоциални елементи. И по това, което съпътства в тази мобилизация, а именно пиянството, сбиванията и дори убийствата, може да се съди каква атмосфера на дисциплина и ред цари там.

Второ, таджиките застреляха руснаците заради конфликт на религиозна основа. Таджиките в тази глутница бяха просто потискани и търпението им се изчерпа. И това не е изненадващо. Русия е страна, в която откритото пренебрежение на други националности и религии отдавна е културен феномен. Въпреки че е трудно да го наречем култура, това е така - това е част от тяхната култура. И не е изненадващо, че в Русия са концентрирани повече неонацистки групи, отколкото във всяка друга страна в света.

Русия е неонацистка държава, която крие своите агресивни, реваншистки, недоимперски амбиции зад такова явление като „денацификацията“.

Едва сега други националности също започнаха да получават оръжия в ръцете си и при липса на дисциплина и мотивация тези оръжия все повече ще се използват срещу колеги, като част от местна конфронтация. Руската армия бере плодовете на дългогодишно генериране на междуетническа вражда, култивирана скрито или явно от руската пропаганда. Така че не е далеч от междуетнически сблъсъци. Или вече можем да предположим че го има?

Наблюдаваме! И наистина, започват много интересни неща.

Източник: Alexander Kovalenko для Site ua

Бесарабски фронт

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 83 гласа.

Свързани новини

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания