Отидете към основна версия

7 911 121

Хората на Рамзан Кадиров към Володимир Зеленски: Спасявай се бързо от Украйна!

  • рамзан кадиров-
  • русия-
  • украйна-
  • володимир зеленски-
  • владимир путин

Лидерът на "Ахмат“ прогнозира, че западното финансиране на въоръжените сили на Украйна ще продължи, но това ще бъде далеч от обемите, за които мечтае Киев

Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украйна не е в състояние да събере още 500 хиляди войници срещу Русия, заяви в своя Telegram канал командирът на кадировците от специалните сили "Ахмат“, заместник-командир на 2-ри армейски корпус на руската армия Апти Алаудинов.

"Силите и средствата, събрани от украинската страна за контраатака, са загубени. От началото на войната украинската страна е претърпяла над 500 хиляди безвъзвратни загуби. Кой каквото и да говори, днес врагът не е в състояние да събере 500 хиляди бойци дори при поредната мобилизация. Врагът физически не е в състояние да направи това. Никой не иска да воюва за Украйна!“ – заяви довереникът на чеченския лидер Рамзан Кадиров.

Според него в Украйна се води активна вътрешна борба и президентът Володимир Зеленски няма да оцелее.

"Отстраняването от длъжност и напускането на страната е най-добрият вариант за Зеленски. В противен случай за убийството на мирни руснаци и украинци няма да му се размине смъртно наказание“, смята командирът.

По думите на Алаудинов, всички части на руското министерство на отбраната в Украйна "уверено се движат напред“.

"Да, няма внезапни тласъци, но на много участъци, на които противникът се разпада, отстъпва позиции и бяга. Това, разбира се, е свързано с огромни загуби в жива сила и техника, както и с осъзнаването, че резервите не са безкрайни и тяхното попълване е малко вероятно“, заяви той.

Лидерът на "Ахмат“ прогнозира, че западното финансиране на въоръжените сили на Украйна ще продължи, но това ще бъде далеч от обемите, за които мечтае Киев.

"В Съединените щати военно-промишленият комплекс вече е рестартиран, производството е разширено, а джобовете на оръжейните магнати са станали по-пълни. Така американците нечовешки и нагло показват резултата от тази война на фона на половин милион загуби сред украинците“, казва командирът.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 105 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: