Отидете към основна версия

6 560 26

Цивилизация на дрисльовците ВИДЕО

  • коронавирус-
  • пазаруване

Падение на потребителите

Материал от Поглед.инфо

Новини за коронавируса: сега явно засяга и мозъка! Това вече е практически доказан факт. Реакцията на украинците преди седмици към собствените си граждани, евакуирани от заразената зона, е добър пример. Нагледен, но не и единствен.

Коронавирусът достигна до Австралия. И по пътя той явно е мутирал и сега по някаква странна причина влиза в главите на бедните аборигени през задника.

Във видеото се вижда битка за тоалетна хартия, която австралийците са напълно почистили при самото споменаване на коронавирус на континента си.

Как може да се насереш така.

Почти приключих с писането на коментара си, когато открих, че руски сънародник в Австралия вече е отбелязал тази лудост (всички снимки са от неговия блог):

"Имам тази "гореща новина" от телефона на жена ми. Почти никога не гледам местни новини. Съдейки по тенденцията, островът е населен от дрисльовци. Двадесет милиона със сюргюн. А който не се е запасил с тоалетна хартия, ползва каквото може.

Положението с маските също е лошо.

“В Сидни и в северните райони изобщо няма маски в магазините. Търсех в специализираните отдели, в аптеките, в универсалните магазин - никъде. В универсален магазин от мрежата “Банинг” видях пакет преди няколко дни. 14 долара за чифт.

И австралийците междувременно пробиват дъното:

"Жителите на Австралия са обрали презервативите от рафтовете на аптеките и супермаркетите, след като в социалните мрежи се появиха снимки, на които хората ги слагат на пръста си, за да се предпазят от коронавирус, докато натискат бутоните на асансьора", съобщава “Дейли мейл”.

Дори ми е страшно да си представя как ще излязат от положението тези, на които не им стигат презервативите, да го кажем така: за стандартни потребности...

Същото се случва и в “цитаделата на Демокрацията” - в САЩ.

Но при такава статистика на смъртността:

Франция. 420 случая, 6 починали - 1,42%

Германия. 400 случая, няма починали - 0,00%

Япония. 349 случая. 6 починали - 1,72%

САЩ. 157 случая, 11 починали - 7,00%

Великобритания. 118 случая, няма починали - 0,00%

Данните са на СЗО.

Всеки път когато се натъкна на подобна паника се питам: “Пич, ама нали не е война, бе!”.

Изобщо как смятат да воюват с Русия? Или се надяват, че по пътя към заветните сибирски находища вече има построени заветни супермаркети, заредени с нежни на допир, трудни за късане и попиващи продукти?

Превод: В.Сергеев

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 35 гласа.

Свързани новини