Отидете към основна версия

1 987 10

ЦСКА: Халюцинациите в главите на болни мозъци и кадри от старите ленти не коментираме

  • cska-
  • цска-
  • тренировки-
  • коронавирус-
  • бойко борисов

Премиерът Бойко Борисов обяви, че клубовете, които тренират в извънредното положение, трябва да бъдат глобени, но преди това официално и законно проверени

Снимка: cska.bg

ЦСКА излезе с официално изявление по повод любителските кадри от тренировка на част от футболистите на базата в Панчарево. От "Армията" подкрепиха премиера Бойко Борисов, който обяви, че клубовете, които тренират в извънредното положение, трябва да бъдат глобени, но поясниха, че това трябва да стане след проверка.

Ето и позицията на ЦСКА, публикувана в официалния им сайт:

Армайци, призоваваме Ви да спазвате мерките на извънредното положение и да не се поддавате на провокации. На страха очите са големи и затова халюцинациите в главите на недоброжелателите ни са обясними. По повод на „аматьорските кадри“ от базата в Панчарево няма да се обясняваме, каквато е целта на някои добре познати Ви болни мозъци. Ние папарашки кадри от старите ленти не смятаме да коментираме. Премиерът Бойко Борисов обяви, че клубовете, които тренират в извънредното положение, трябва да бъдат глобени, но преди това официално и законно проверени. Подкрепяме го напълно. Всичко друго е спекула във времена, в които няма място за интриги и за комплексари, заели се с медиен бизнес.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.

Свързани новини