Last news in Fakti

12 Април, 2020 21:35 1 203 4

Треньорът на ЦСКА: Спазваме всички мерки на Щаба, всичко друго е спекулация

  • цска-
  • панчарево-
  • тренировка-
  • видео-
  • милош крушчич

Милош Крушчич се надява сезонът в България да се доиграе, като целта пред отбора остава спечелването на Купата на България

Треньорът на ЦСКА: Спазваме всички мерки на Щаба, всичко друго е спекулация - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич сподели, че отборът спазва всички мерки на Националния оперативен щаб.

Той заяви пред БНТ, че не е гледал видеото, което показва как под негово ръководство няколко играчи на "червените" провеждат занимания на базата в "Панчарево".

"ЦСКА спазва всички препоръки на Кризисния щаб. Другото са спекулации. Не знам за какво видео става дума. Някакво старо видео, сигурно. Всичко е спекулация", категоричен бе сръбският специалист.

"Най-важното е първенството да се поднови. Главната цел е да спечелим Купата. Ще дадем всичко възможно. Надявам се да успеем да продължим шампионата. Като се вдигне извънредното положение, имаме възможност за три седмици да се подготвим и през юни да подновим шампионата. Ако стане така, ще можем да доиграем целия сезон. Тогава ще можем да се борим", каза още Милош Крушчич


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицата Стоичков

    4 3 Отговор
    Живей си годините и шибай сините!!!
  • 2 Йозеф

    5 4 Отговор
    Тва ЦСКА неква кръчма в Ловеч ли беше?

    Коментиран от #3

  • 3 Шунди

    3 5 Отговор

    До коментар #2 от "Йозеф":

    Пасище у подуяни
  • 4 Левски 1914

    2 1 Отговор
    Г–н Ковачев защо се срамувате да напишете цялото име на този отбор страх вие да не ви накажат ли много добре знаете че Цска ФАЛИРА и вие като честни и обективни журналисти би трябвало да пишете ЦСКА – София а не да заблуждавате хората.