Отидете към основна версия

45 489 35

Citroën-ът за €6000, който може да се кара без книжка, вече може да се поръча онлайн

  • citroen-
  • ami

От 1919, Citroën предлага иновативни продукти, които осигуряват мобилност на все по-широк кръг хора. Днес, марката, вярна на гените си, за пореден път доказва това със стартирането на онлайн поръчките на модела Ami. Това може да стане на уебсайта store.citroen.fr/ami website.

Онлайн магазинът е достъпен през мобилен телефон, таблет или компютър и само с няколко стъпки потребителите могат да финализират своята поръчка (запознаване с модела -> конфигуриране -> избор на начин за получаване -> плащане).

Изцяло дигитализирания начин на дистрибуция напълно кореспондира на заявката на Ami: да направи градската мобилност „чиста“, достъпна за всички, благодарение на предложенията "à la carte", лесна и бърза за намиране 24/7 онлайн. Покупката на Ami е точно толкова лесна, колкото на останалите потребителски стоки в Интернет.

Всеки клиент може да персонализира своя модел Ami според нуждите си и да избере подходяща оферта за ползването му – от дългосрочен наем, стартиращ от 19.99€/ месец до покупка с цена €6 000 (след приспадане на €900 екологичен бонус). Първите доставки на ще бъдат направени в началото на лятото.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 114 гласа.

Свързани новини