Отидете към основна версия

40 952 143

Ясни са официалните БГ цени на новите "дачии"

  • dacia-
  • sandero-
  • sandero stepway

Представените в края на миналата година нови модели на Dacia - Sandero, Sandero Stepway и Logan са вече налични за поръчка в България на цени от 19 200 лв. с ДДС

През септември миналата година, румънската марка направи статично представяне в Париж на най-новите си модели. Наш екип беше на мястото на събитието, откъдето ви разказахме всичко най-интересно за новите Dacia Logan, Sandero и Sandero Stepway. Единственото, което тогава не беше известно бяха цените на новите модели.

Третото поколение на бестселърите на Dacia е оборудвано с нов, по-отличаващ се дизайн, интелигентно ново оборудване, ECO-G и бензинови двигатели от последно поколение. Новите Dacia Sandero, Sandero Stepway и Logan са вече налични за поръчка в България, като са ясни и официалните им цени.

Ще припомним, че новите Dacia Sandero, Sandero Stepway и Logan се възползват от новата модулна платформа CMF-B на Алианса, която им позволява да ограничат теглото си, което ги характеризира с намалени вредни емисии и по-добър разход на гориво. Тази нова платформа позволява на компанията да предложи и по-ефективна гама бензинови двигатели, които отговарят на стандарта Euro 6D-Full.

• SCe 65 (не се предлага за Sandero Stepway): 1-литров натурално аспириран 3-цилиндров двигател, куплиран с 5-степенна ръчна скоростна кутия.
• TCe 90: 1-литров 3-цилиндров турбо двигател, куплиран с 6-степенна ръчна или CVT автоматична скоростна кутия.
• ECO-G 100: нов 1-литров 3-цилиндров турбо двигател с фабрична LPG уредба, куплиран с 6-степенна ръчна скоростна кутия.

От представителството на румънската марка у нас твърдят, че сега, повече от всякога новите модели се характеризират с най-доброто съотношение цена/оборудване на пазара. Ето и официалните им цени за България.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 229 гласа.

Свързани новини