Отидете към основна версия

10 061 40

Новата Lada всъщност е стара Dacia

  • lada-
  • dacia-
  • logan-
  • mcv-
  • largus

Lada започна производството на обновения Largus

Ако по някаква случайност обновената Laga Largus ви прилича на някой модел който сте виждали досега, то не се бъркате. Всъщност Lada Largus е Dacia Logan MCV с различна броня, която да следва настоящият дизайнерски език на марката, показан в моделите Vesta, Granta и X-Ray.

Другите разлики, които може да откриете са в интериора, където от АвтоВАЗ са преработили волана и арматурното табло, както и в задната част, където емблемите на Dacia са заменени с такива на Lada, a надписите Logan са освободили място за тези на Largus. Подсилване на купето и подобрено антикорозионно покритие също са част от промените които са включени за руският пазар.

Освен обикновеният Largus, от руската компания ще предлагат и версия Largus Cross, която ще се различава с декоративни пластмасови арки на калниците и броните, но за съжаление няма да предлага 4х4 задвижване. Моделите ще се предлагат с 1.6-литров бензинов мотор с 87 или 106 конски сили, a заводска метанова уредба също ще е една от възможните опции.

Като екстри може да получите сателитна навигация с тъч-скрийн, подгряване на предните седалки и предното стъкло, както и кожа по седалките и корите на вратите. Първият поръчан автомобил е в изпълнение Cross в цвят “Karakum” и всички възможни екстри.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 16 гласа.

Свързани новини