Отидете към основна версия

7 Март, 2021 19:07, обновена 7 Март, 2021 19:07 50 623 157

Рекорден интерес към новата Dacia у нас

  • dacia-
  • sandero-
  • stepway

Един месец след официалното лансиране на новата Dacia Sandero в България от модела са поръчани 175 автомобила

Новото поколение на най-продавания модел към частни клиенти в Европа, Dacia Sandero, среща рекорден интерес сред клиентите на българския пазар. Само месец след официалното лансиране на модела са поръчани 175 автомобила.

Благодарение на ключови подобрения по отношение на дизайн, продуктивност и функционалност новата Dacia Sandero продължава да бъде фаворит сред частните клиенти и 72% от поръчките на модела идват именно от този канал.

Оставайки вярна на обещанието си за семпло предложение с най-доброто съотношение цена/качество, новата Dacia Sandero е най-продавана във версията Stepway - 79% от общите поръчки, и по-специално Stepway Comfort - 91% от всички поръчки на Stepway версии. (Обстоен тест драйв и цени на модела вижте ТУК).

Голям е наблюдаваният интерес към двугоривното предложение на Dacia ECO-G, предлагащо трицилиндров турбиниран двигател TCe 100 с оптимизиран разход на гориво и намалени CO2 емисии. 58% от поръчките на новата Dacia Sandero се възползват от достъпната и икономична Dacia с газова уредба.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 102 гласа.

Свързани новини