Отидете към основна версия

14 304 33

УАЗ показа рядка снимка на "Буханката"

  • уаз-
  • буханка-
  • пробна

Изображението показва 4х4 версията UAZ-452, която е в ролята на пробна

УАЗ публикува в своя Instagram снимка на микробуса, който в Русия е известен с прозвището "Буханка", използващ се като пробна за дрехи. Точната дата на снимката не е посочена в съобщението, но компанията заявява, че е взета от заводския архив. Снимката показва бежов микробус УАЗ-452 с оранжева ивица.

Задният отсек на микробуса е оборудван със странични еднокрили врати и двукрила врата отзад. УАЗ-452 се произвежда от 1965 г. и през годините получава много модификации. Например, на базата на този модел, компанията е разработила линейки, пътна помощ, влекач за камиони, камион с двуместна кабина, инкасо автомобил, мобилно кино и много други. "Буханката"се произвежда от дълго време с 2.7-литров бензинов двигател, развиващ мощност 112 конски сили и 198 Нм максимален въртящ момент.

По-рано УАЗ показа и снимки на много рядка модификация, отново на базата на "Буханка", наречена 451C. Тя е разработена специално за шофиране в силно заснежени райони. Автомобилът е оборудван с метални направлявани ски отпред и с гумено-метални вериги отзад. При липса на снежна покривка това оборудване може да бъде демонтирано и заменено с конвенционални колела.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 31 гласа.

Свързани новини