Отидете към основна версия

6 821 13

Картонено Lamborghini Aventador се продаде за 10 хиляди долара (ВИДЕО)

  • lamborghini-
  • aventador-
  • картон-
  • реплика

Създателят му не мислел, че ще изкара повече от 50 долара 

Снимки: YouTube

Репликите на коли са доста разпространени и през годините сме виждали различни творения на хора от целия свят, някои от които доста са впечатлявали с приликите си към оригинала, а други не съвсем толкова.

Копието на Lamborghini Aventador за което ще ви разкажем днес е направено от картон и е една осъществена мечта на влогъра Davidsjones. Идеята идва в главата му, след като с приятел наемат Lamborghini Huracan за един ден и от тогава постоянно мисли за колата.

Както може да видите и във видеото, Aventador-ът е направен от картон, а след това е добавена и дървена рама, която да го пригоди за шофиране. Няколко месеца след като проекта е осъществен, Дейвид не намира повече място за него в гаража и решава да го пусне на търг, вместо да го разглоби и изхвърли в коша.

Именно тук идва и най-интересната част, а именно цената на Cardboardghini-то, както създателят му го нарича. Първоначално Дейвид не смята, че ще вземе повече от 50 долара за своето творение, но след като търга приключва, цената за която е продадена репликата изненадва дори и него самият. Живеещ наблизо човек плаща 10 хиляди долара, за да се сдобие с картонения Aventador.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 14 гласа.

Свързани новини