Last news in Fakti

27 Май, 2021 13:46 4 411 7

Lamborghini тества финалната версия на Aventador (ВИДЕО)

  • lamborghini-
  • aventador-

Кадри показват модел с камуфлаж и интересни добавки

Lamborghini тества финалната версия на Aventador (ВИДЕО) - 1
Снимки: Lamborghini

Lamborghini Aventador бе представено през 2011 година и както и по-рано ви информирахме, съвсем скоро се очаква да видим и неговия наследник, който по всяка вероятност ще бъде задвижван от хибриден тракт.

Независимо от това какво ще се крие под капака на наследника, то бъдещето на Aventador със сигурност е ясно и очакваме модела съвсем скоро да излезе от производство. Все пак преди това да се случи, Lamborghini ще представи финална версия на спортния суперкар, видео на която се появи в YouTube.

Lamborghini тества финалната версия на Aventador (ВИДЕО)

Кадрите показват автомобил с не толкова тежък камуфлаж, но с леко прикритие и доста странно оборудване. Колата за която се вярва, че е тестов прототип за финалната версия разполага с някои елементи на Aventador S, както и с такива от лимитираната SVJ версия, което обърка доста хора.

Очаква се финалната версия да носи името SJ, както и мощността ѝ да достига 780 конски сили. Последните произведени Aventador-и също ще са в ограничена серия, която най-вероятно ще бъде сведена до 700 броя.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига ток !

    9 0 Отговор
    Неееее

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ⚜️Илюминат⚜️

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "аве":

    Хонда правят ! От години е готова разработката! Добро и чисто гориво , но много , много взривоопасно! Ама много ! Пък и сложно е конструирането на станции за зареждане ! Ако вместо боклучави електрици в последните 10 години бяха натискали да подобрят и развият Н , можеше вече да е реалност !

    Коментиран от #4

  • 4 Кой трябва да натиска и защо?

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "⚜️Илюминат⚜️":

    Кой натисна Тесла да направи най-голямата зарядна мрежа в световен мащаб и кой ги подпомогна? Защо всичко трябва да става с натиск, а не по пазарни принципи? Водородните автомобили ползват абсолютно същите субсидии, като електромобилите, но както виждаш никой не ги купува. И защо някой да ги избере, като зареждането с водород и излиза четири пъти по-скъпо за километър, отколкото да караш бензинов автомобил, а самите автомобили са по-скъпи от електромобилите? Ти би ли си купил водороден автомобил в такъв случай?

    Коментиран от #5

  • 5 Komapak

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Кой трябва да натиска и защо?":

    Вътрешния пазар на Япония е сериозен консуматор на водородни коли. Може би заради факта, че разполагат и със сериозна мрежа...

    Коментиран от #6

  • 6 Точно така се прави

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Komapak":

    Няма как да накараш някой в България да си купи водороден автомобил, дори и насила, просто защото няма къде да го зарежда. Не знам каква е цената на водорода в Япония, но при наличие на зарядна инфраструктура, все се намира някой който да си купи водороден автомобил по каквито и да е подбуди. Дали пиар, дали екологични, Дали егоцентризъм, но все се намира някой желаещ, както и за това lamborghini в статията. Не е рационален избор, а по-скоро емоционален, но въпреки това има клиенти за него въпреки цената.

    Коментиран от #7

  • 7 еко

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Точно така се прави":

    Най -екологичната версия вече мина изпитанията и се продаде на търг за 10000 долара-https://fakti.bg/avto/583021-kartoneno-lamborghini-aventador-se-prodade-za-10-hiladi-dolara-video