Отидете към основна версия

15 779 38

Топ 3 употребявани хечбека с три врати

  • автомобилът на старо-
  • хечбек с три врати

Хечбеците с три врати вече почти не се произвеждат, но за мнозина този тип автомобили привличат с динамично излъчване и дизайн. Сега ще ви покажем най-добрите триврати коли тип хечбек, които могат да бъдат намерени на вторичния пазар.

Под "добри" имаме предвид такива, които получават най-добри оценки за категорията надеждност, като данните, които използваме са от германската организация за технически надзор TUV. Тяк сме съчетали с цена и предлагане на нашия пазар, използвайки данните от най-големия сайт за автомобили у нас mobile.bg

Volkswagen Golf

Петото поколение на модела се оказа не много стилно и динамично. С времето обаче нещата се промениха и сега, дори в сравнение със съвременните автомобили, колата изглежда свежа и актуална. Моделът е доста практичен, надежден и с добро качество на изработка. Автомобилът се задвижва от бензинови двигатели с обем от 1,6 до 2,0 литра с мощност 102-150 к.с. Има и два турбодизела 1.9 и 2.0 литра, които произвеждат 105 и 140 к.с. съответно.

Peugeot 307

Това е елегантен френски хечбек със стилен и удобен интериор. Под капака са монтирани 1.4, 1.6 и 2.0 литрови бензинови двигатели с мощност 90-180 к.с. Предлагат се също 1,6 и 2,0 литрови турбо дизели със 110 и 135 к.с. съответно. Версията с три врати е значително по-елегантна, особено погледната в профил.

Ford Focus

На вторичния пазар има много тривратки. И докато дизайнът на версията с пет врати изглежда остарял, тази с три врати изглежда прилично. Автомобилът е оборудван с 1.4, 1.6, 1.8 и 2.0 литрови бензинови двигатели с мощност 80-145 к.с. Има и 1,8-литров дизел със 115 к.с. Предложения за продажба на такива автомобили можете да откриете ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 20 гласа.

Свързани новини