Отидете към основна версия

24 526 21

Автомобилът на старо: Не купувайте тези всъдеходи

  • автомобилът на старо-
  • всъдеходи-
  • ненадеждни коли

Проучването е за автомобили в САЩ и е направено от профилният ресурс Hotcars

Всъдеходи от марките Jeep, Ford, Chevrolet, Lincoln и Kia са определени, като ​​най-лошият избор за закупуване на вторичния пазар. Заключението е следствие от мащабно проучване зад Океана, като на база на него автомобилни експерти класират най-неподходящите използвани "джипове".

Тези автомобили често се развалят, а ремонтите им са доста скъпи. Това съобщава профилният ресурс Hotcars. Някои от тези автомобили се предлагат и на нашия пазар, а ето и петте всъдехода, които не са препоръчителни за покупка на старо.

5. Kia Sorento

Kia Sorento от 2012 г. има проблеми с двигателя, които често водят до сериозни повреди. Това важи дори и за корейските превозни средства с повишена проходимост, които са с пробег под 100 000 км.

4. Lincoln MKT

Lincoln MKT 2010 се нарежда на последно място в списъка на най-ненадеждните луксозни марки. Автомобилът се характеризира с висок разход на гориво, лошо поведение на пътя и остарял интериор. Собствениците на такива автомобили се оплакват от ненадежден климатик и преждевременно износване на гумите.

3. Chevrolet Equinox

Chevrolet Equinox от 2005 г. може да бъде закупен в САЩ за 2 500 долара. В Съединените щати обаче има стотици оплаквания, вариращи от прекомерен разход на масло, неизправност на горивната помпа и неизправност на гарнитурата на главата на двигателя.

2. Ford Explorer

Ford Explorer от 2004 г. има чести откази на скоростната кутия, заедно с други проблеми, като например невключващи предавки, прекомерен разход на масло и проблеми с горивната помпа.

1. Jeep Grand Cherokee

Повечето оплаквания идват от Jeep Grand Cherokee от 2011 г. Известно е, че SUV-то има проблеми с електрическата система. Собствениците на автомобили се оплакат от повреди, варирарищи в голям диапазон - от отказ на ел.стъклата до пълно изключване на двигателя.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 33 гласа.

Свързани новини