Отидете към основна версия

23 566 56

Ще отнесе ли още подигравки BMW заради дизайна на новата 2 Series?

  • bmw-
  • 2 series-
  • 4 series-
  • m4

Вече се появиха редица снимки на новото компактно купе

Вчера ви показахме изтекли кадри на обновената 2 Series на BMW, а през изминалите часове в интернет се появиха и още кадри, които потвърждават как ще изглежда новия модел. Въпреки, че „баварците“ този път не са заложили на големите „бъбреци“, то все пак дизайна на модела вече започна да отнася доста подигравки.

Обновеното купе залага на нови дизайнерски решения, част от които не сме виждали досега при марката, а изглежда, че както всички новости, така и тези ще бъдат приети малко по-трудно от фенската маса. Предишното поколение на модела е харесвано от мнозина, като също така е определяно и като една от най-истинските коли, които марката е правила в последно време.

Разбира се, дизайнът не играе особена роля в представянето на автомобила, където старата 2 Series спечели славата си, но може ли според вас той да откаже клиентите и да настрои хората срещу марката? Както споменахме, официалната премиера на модела все още не се е състояла, а в интернет вече срещаме различни мнения относно дизайна на купето, което е сравнявано с редица различни марки.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 26 гласа.

Свързани новини