Last news in Fakti

5 Юли, 2021 12:57 3 846 4

Това ли е новото BMW 2 Series?

  • bmw-
  • 2 series-
  • m2

Снимка от Instagram разкрива как най-вероятно ще изглежда комапктното купе

Това ли е новото BMW 2 Series? - 1
Снимка: Instagram

След само няколко дни очакваме от BMW да представят новата 2 Series Coupe, която има тежката задача да наследи предишното поколение, което стана едно от най-любимите за редица фенове на марката. През изминалата седмица ви разказахме повече за моторизацията и задвижването на модела, а ето, че сега ви предлагаме и снимка, която разкрива как най-вероятно ще изглежда модела.

Снимка на новото поколение G42 се появи в Instagram профила wilcoblok, а според запознати с марката, това е изтекла рекламна снимка на модела който ще видим през следващата седмица. Ако това е вярно, то новото купе на марката ще разполага с нови фарове, подобни на тези при Z4, както и интересни триъгълни отвори под тях, които най-вероятно ще са запазени за M изпълненията.

Впечатление също така правят и огледалата, които също са с типичната за М моделите форма, а сравнително малки „бъбреци“ в предната част могат единствено да се харесат на противниците на дизайнерския език на M3 и M4. Повече за новата 2 Series ще разберем на 8 юли, когато трябва да се проведе и официалната премиера на модела.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 попа

    9 10 Отговор
    Куцо магаре, малелей,
    4 цилиндъра, малелей, и едно турбо олеле.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Рено ентусиаст

    2 4 Отговор
    Типичен б@клук колкото и Галинчо да трие мнения не може да убие истината
  • 4 шестак

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "попа":

    Шестак баце, едни от последните.