Last news in Fakti

12 Юли, 2021 11:06 2 944 2

Предната броня на новото М2 вече се появи в Китай

  • bmw-
  • 2 series-
  • m2

Снимки в Instagram показват как най-вероятно ще изглежда второто поколение на спортното купе

Предната броня на новото М2 вече се появи в Китай - 1
Снимки: Instagram

Само преди няколко дни от BMW представиха второто поколение на BMW 2 Series, а негови снимки се появиха в интернет пространството още месеци преди официалната му премиера. Изглежда, че и с по-мощната му версия М2 нещата се повтарят, след като в Instagram се появиха снимки за които се твърди, че показват предната броня на спортния модел.

Предната броня на новото М2 вече се появи в Китай

Кадрите пристигат от източник, който преди време показа как ще изглеждат новите М3 и М4, както и новата S-Klasse на Mercedes. Макар да не можем да бъдем 100% сигурни, че новото М2 ще споделя същия дизайн в предната част, то все пак не е изключено това да се случи.

Ако новините се потвърдят, то компактното спортно купе ще получи нови брони, залагащи на правоъгълни форми при отворите за въздух и сравнително малък размер „бъбреци“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    6 0 Отговор
    Браво, се чакаме, да видим и калниците...
  • 2 Гъдю

    1 0 Отговор
    мене най ме стресирва ква ша е капачката на вентиля