Отидете към основна версия

7 627 20

Актуализираната офроуд Lada Niva Bronto излиза на пазара

  • lada-
  • niva-
  • bronto

Моделът вече е достъпен за поръчка при дилърите, въпреки че цените все още не са обявени

Пресслужбата на Lada обяви началото на приемане на поръчки за фабричната офроуд версия на Niva Bronto, която претърпя планирано обновяване. Всъдеходът леко се е променил отвън и отвътре, по-специално има ново табло и на покрива се е появила антена. Модификацията Bronto е базирана на триврата Niva Legend в максимална конфигурация на оборудване, в което влизат екстри като климатик, отопляеми седалки и огледала. Изборът е между две нива на оборудване: Luxe и Prestige.

Самата компания нарича актуализирания дизайн на Bronto „по-изразителен“. В луксозната версия SUV-то получава релси на покрива, удължители на арките на колелата и 15-цолови джанти с гуми MT. Версията Prestige се допълва от оригинална радиаторна решетка и масивни пластмасови брони, странични декоративни прагове и фарове против мъгла. Срещу доплащане може да се поръча монтиране на светлинен панел на покрива и камуфлажна боя.

Обновената Niva Bronto се предлага с нова климатична система, по-удобни седалки, навигационна система ERA-GLONASS и подобрена шумо и вибрационна изолация. Всъдеходът се задвижва от бившия 1.7-литров бензинов атмосферен мотор с мощност 83 конски сили, който е комбиниран с петстепенна механична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела със заключващи се предни и задни диференциали.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 20 гласа.

Свързани новини