Отидете към основна версия

6 443 12

Great Wall стартира производството на високопроходимия Tank 600

  • great wall-
  • haval-
  • way-
  • tank 600

В Китай започва серийно производство на големия високопроходим автомобил Tank 600, който ще се конкурира с Toyota Land Cruiser 300

Китайският концерн Great Wall стартира масово производство на големия SUV Tank 600 Официалната премиера на всъдехода ще се състои в края на август на автомобилното изложение в Ченгду, Китай, така че фотографиите все още не са официални.

В същото време за външния вид на Tank 600 може да се съди по дизайнерските скици, публикувани в началото на юли. Изображенията показват SUV с ъглов корпус, масивна решетка, тесни LED фарове и големи колела.

По предварителни данни Tank 600 ще бъде оборудван с трилитров V6 бензинов турбо двигател, развиващ 354 конски сили. Двигателят ще се задвижва от 9-степенна автоматична трансмисия и система за задвижване на всички колела. Такава кола ще може да се конкурира с Toyota Land Cruiser 300.

По-рано беше съобщено, че марката Haval (част от Great Wall) се готви да представи извън Китай модела Big Dog, както и модела Tank 300 от подмарката WEY. Автомобилите бяха показани през април на специално събитие в Сочи на дилърите на автомобилния производител.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 12 гласа.

Свързани новини