Last news in Fakti

30 Юни, 2022 12:19 4 034 0

Тунинг студио помогна на Great Wall да актуализира пикапа

  • great wall-
  • cannon-
  • black bullet-
  • тунинг

Доработеният модел Cannon дебютира в офроуд специалната версия на Black Bullet

Тунинг студио помогна на Great Wall да актуализира пикапа - 1

Great Wall обнови пикапа Cannon, който се продава и под името Poer. Рестайлиг версията на модела дебютира на автомобилното изложение в Чунцин със специален дизайн Black Bullet, разработен от китайското тунинг студио Yunliang Off-Road. Такъв пикап се различава от обичайния с увеличен просвет, допълнителна защита, куки за теглене в броните и наличието на лебедка. Освен всичко друго, Cannon/Poer е обут с офроуд гуми с външен диаметър 33 цола.

На Cannon Black Bullet ателието Yunliang Off-Road, специалист по офроуд и пикапи, инсталира нови подпори и регулируеми азотни амортисьори с отдалечени резервоари. Дъното е подсилено със защитна плоча, праговете и броните също са подсилени, а просветът е увеличен от 232 на 255 милиметра. Ъглите на атака са съответно 31.5 и 21.6 градуса, а благодарение на шнорхела пикапът може да "гази" близо метър дълбочина.

Тунинг студио помогна на Great Wall да актуализира пикапа

В същото време салонът е направен с претенция за лукс: в декорацията е използвана естествена кожа с млечен нюанс с ярко оранжеви акценти, монтирани са седем- и деветинчов екран на мултимедийна система предния панел. Списъкът с оборудване включва GPS навигатор, универсални камери, круиз контрол, набор от спомагателни системи и климатичен контрол.

Cannon Black Bullet се задвижва от двулитров турбо двигател GW4C20B, който развива 190 конски сили и 360 Нм въртящ момент. Работи съвместно с осемстепенен автоматик, задвижването е на всички колела с електронна блокировка на диференциала на предната и задната ос. Такъв пикап най-вероятно няма да стигне до българския пазар. У нас марката Great Wall е представена от по-стари модели.

Тунинг студио помогна на Great Wall да актуализира пикапа


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА