Отидете към основна версия

32 474 44

Защо употребяваните Skoda Fabia са толкова популярни у нас?

  • skoda-
  • fabia-
  • автомобилът на старо-
  • mobile.bg

Skoda Fabia е малка кола, която се произвежда от чешката компания Skoda Auto от 1999 г. Този модел в различните му модификации е една от популярните коли на пазара за употребявани в България, което сочи статистика на най-големия сайт за автомобили у нас mobile.bg. Различни екземпляри могат да се срещнат по пътищата на почти всеки град в България. Това не е най-популярната кола, съдейки по статистиката на mobile, но е една от тези, които попадат в ТОП 5. Ако проявявате интерес към Skoda Fabia, вижте какво се предлага в картотеката на сайта ТУК. С какво обаче Skoda заслужава такава популярност и национална любов?

Универсален двигател

За целия период на производство автомобилите Skoda Fabia са оборудвани с различни видове двигатели с различна мощност. Въпреки това, във всеки един от случаите колата има прилични динамични характеристики (дори с 1.2 -литров двигател) и демонстрира нисък разход на гориво. Също така, колата се чувства чудесно със всякакви видове по-нискооктанови бензини, които не са рядкост по нашите бензиностанции. Дизелите са още по-икономични, но пък малко по-скъпи за поддръжка.

Външен вид

Външният вид на автомобила Skoda Fabia е доста стилен, не е красив, но по-новите модели постепенно придобиват по-елегантни очертания. Съвременният образ на автомобила демонстрира известна динамика, а леко заострените форми не само създават модерен вид, но и подобряват аеродинамичните му свойства.

Салон

Интериорът на Skoda Fabia е удобен както за водача, така и за пътниците. Той е много просторен, а формата на крислата е максимално удобна. Що се отнася до вътрешното оборудване, всичко е на мястото си и изпълнява своята функция. При новите модели салонът е оборудван с модерни устройства и възможности, като например свързване на смартфон с автомобила през Wi-Fi.

Управляемост и стабилност

Skoda Fabia има почти перфектно шаси и кормилно управление. Благодарение на тези компоненти колата е в състояние бързо да реагира на най-малките действия на водача. И благодарение на високия просвет, колата се чувства добре при умерени условия извън пътя.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 39 гласа.

Свързани новини