Отидете към основна версия

34 173 75

УАЗ представи новата "Буханка" - с климатик и ролбари

  • уаз-
  • 452-
  • буханка

Експортната модификация на автомобила не се предлага в Русия

Уляновският автомобилен завод публикува в Instagram снимка на новата модификация на т.нар. "Буханка" или модел, познат ни с индекса УАЗ 452. Руските инженери са разработили специална версия на модела, която е само за износ.

Първите доставки ще са за чилийския пазар. Основната характеристика на експортната версия на автомобила е наличието на климатик, който може да се управлява с помощта на специален контролер, разположен в кабината.

Разработването на експортната версия на "Буханка" се извършва от специалистите на компанията Eling. По време на модификациите колата е оборудвана с климатик, чийто блок е поставен на покрива.

Контролът на климатичната система става с помощта на допълнително дистанционно управление, вградено вдясно от волана. Другите промени включват черни брони, експедиционен багажник на покрива и лебедка. Техническите характеристики на експортната версия не се разкриват.

Обикновеният микробус, който се продава в Русия е без климатик и се задвижва от 2.7-литров бензинов двигател, произвеждащ 112 конски сили. Агрегатът е комбиниран с петстепенна механична трансмисия и задвижване на всички колела.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 67 гласа.

Свързани новини