Отидете към основна версия

6 255 10

Всичко което знаем за фейслифта на Audi A8

  • audi-
  • a8-
  • фейслифт

Четвъртата генерация на лимузината ще получи козметични промени и нови технологии

Четвъртото поколение на Audi A8 е на пазара от 2019 година, което означава, че съвсем скоро най-големия седан на Audi ще бъде обновен, за да е в крак с новите технологии и дизайнерски език на марката. На практика новият дизайн на модела дебютира преди дни с появата на върховата версия Horch и показа кои ще са основните промени в екстериора.

Лимузината ще получи изцяло нова предница с обновени LED светлини, нова броня с променени отвори и променена решетка. Страничният профил ще остане същия като при настоящия модел, а най-вероятно ще видим и нови опции за джанти в диапазона между 19 и 23 цола.

Задната част също ще се възползва от нов дизайн на вътрешната част на светлините, които отново са свързани чрез така наречения LED бар. Последната промяна е в дифузьора с имитация на накрайници на ауспуси.

Интериорът ще запази настоящата конфигурация с три дисплея, като не е изключено те да получат нов софтуер с различни графики. Колкото до останалата част от вътрешността, тя най-вероятно ще запази настоящия си вид.

Промени и ще има и под капака на новото А8, където се очаква да заработят все повече хибридни агрегати с основен бензинов двигател. Европейските модели най-вероятно ще получат и дизелов двигател с 48-волтов стартер-генератор, който да помага за все по-строгите изисквания на европейските власти.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.

Свързани новини