Last news in Fakti

1 Ноември, 2021 10:07 6 184 10

Всичко което знаем за фейслифта на Audi A8

  • audi-
  • a8-
  • фейслифт

Четвъртата генерация на лимузината ще получи козметични промени и нови технологии

Всичко което знаем за фейслифта на Audi A8 - 1

Четвъртото поколение на Audi A8 е на пазара от 2019 година, което означава, че съвсем скоро най-големия седан на Audi ще бъде обновен, за да е в крак с новите технологии и дизайнерски език на марката. На практика новият дизайн на модела дебютира преди дни с появата на върховата версия Horch и показа кои ще са основните промени в екстериора.

Лимузината ще получи изцяло нова предница с обновени LED светлини, нова броня с променени отвори и променена решетка. Страничният профил ще остане същия като при настоящия модел, а най-вероятно ще видим и нови опции за джанти в диапазона между 19 и 23 цола.

Всичко което знаем за фейслифта на Audi A8

Задната част също ще се възползва от нов дизайн на вътрешната част на светлините, които отново са свързани чрез така наречения LED бар. Последната промяна е в дифузьора с имитация на накрайници на ауспуси.

Всичко което знаем за фейслифта на Audi A8

Интериорът ще запази настоящата конфигурация с три дисплея, като не е изключено те да получат нов софтуер с различни графики. Колкото до останалата част от вътрешността, тя най-вероятно ще запази настоящия си вид.

Промени и ще има и под капака на новото А8, където се очаква да заработят все повече хибридни агрегати с основен бензинов двигател. Европейските модели най-вероятно ще получат и дизелов двигател с 48-волтов стартер-генератор, който да помага за все по-строгите изисквания на европейските власти.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 естет

    19 8 Отговор
    Ми ,почти от двадесет години ,"новите" модели на АУДИ (като дизайн на купето) са - "преоблякъл се Илия ,огледал се - пак в тия".
  • 2 Българина

    15 3 Отговор
    който иска кола с такава дължина няма да си купи ауди. Цялата група вече произвеждат боклуци. Колкото по голяма и гло лна став една фирма, толкова снижават качеството и увелучват печалбите
  • 3 суета

    11 2 Отговор
    Лансирането на "нови" модели на всеки 3-5 години ,не е нищо повече от панаир на суетата и търговски трик ,който да пълни джобовете на акционерите. Едно време ,най добрият модел на Мерцедес - W 126 се произвежда над 12 г. и беше абсолютният еталон за престиж ,качество ,лукс ,надеждност и динамика. Никоя друга ЕС класа не е произвеждана и продаване в толкова бройки. Защо го подмениха със следващата ,ами защото не се чупеше и не губеше от цената си. Сега ,както са го подкарали ,на всеки шест месеца ще пускат нов модел ,та снобите да плащат ,да плащат.

    Коментиран от #7

  • 4 Роки

    9 1 Отговор
    Безумна мода колата да се превръща в подвижен китайски планшет...
  • 5 Komapak

    0 7 Отговор
    Оторизирания сервиз на Ауди в България работи доста добре и на съвсем приемливи цени. Явно с годините се научиха да не си гонят клиентите! Адмирации за Порше изток.

    Коментиран от #6

  • 6 пес

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Komapak":

    Ти там ли работиш?

    Коментиран от #9

  • 7 Maksi

    1 5 Отговор

    До коментар #3 от "суета":

    Ми че да плащат снобите бре, ти им жалиш парите ли. Аз и ти може би няма да си купим нова S-Klasse скоро, но не можеш да сравняваш времената на 126-цата с наши дни. Не е само до автомобила и марката, факторите са много поради което се налага по-бързата смяна на поколенията, защото в главите на хората нещата се променят по-бързо, всичко ни омръзва по-бързо и за добро или зло това е факт. Както и музиката, едно време песните бяха по 6-7 минути, докато новите музики са по 3, таван 4, и е установено с изследвания, че в света, в който живеем вече става все по трудно нещо да задържи вниманието ни.
  • 8 Maksi

    2 1 Отговор
    Абе не е ли от 2017-18 това поколение на А8? Ква 2019-та ги гони фактите?
  • 9 Komapak

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "пес":

    😄😄😄Не. Работата ми е да монтирам разни неща по цяла Европа. Преди 5 години бяха най-наглите к@пелета. Сега очевидно са сменили много неща. Като цяло съм върл противник на немската наглост, но по принцип имат проблясъци. Освен това всяка добра работа заслужава похвала.
  • 10 МЕХАНИКА

    5 1 Отговор
    АУДИТО Е КАТО К.... ВСИЧКИ Й СЕ КЕФЯТ АМА НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА!