Отидете към основна версия

46 017 61

Американците луднаха по новата УАЗ-ка

  • уаз-
  • patriot

В края на миналата седмица ви информирахме, че на автосалона в САЩ се състоя премиерата на модернизираната версия на УАЗ Patriot. Ексклузивният вносител на модела е калифорнийската компания Bremach Inc., а руската кола получи друго име в САЩ - Bremach 4×4.

Patriot беше представен в две версии – стандартна и за екстремна за офроуд. Вторият вариант се отличава със специални джанти, бодикит, подсилени брони и др. И двата варианта са оборудвани с 2.7-литров бензинов двигател със 149 к.с. Скоростната кутия е 6-степенна автоматична Punch Powerglide 6L50.

Цената на стандартната версия на УАЗ-ката в САЩ е 26 405 долара. Колкото и странно да изглежда, но в първия ден след началото на приемането на поръчки за Patriot американците направиха депозити за $3.8 млн. А най-интересното за купувачите е къде е произведена колата.

Въпреки официалните отношения между Руската федерация и Съединените щати, някак си американците харесаха руската машина. Не се посочва за колко коли клиентите са оставили депозит, но те наистина са много, тъй като минималната вноска за автомобил е 100$.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 92 гласа.

Свързани новини