Отидете към основна версия

6 178 10

Рядък Mustang Shelby GT350 за малко да бъде разпродаден на части (ВИДЕО)

  • mustang-
  • shelby-
  • ford

Ловец на класически коли случайно открил истинско съкровище в изоставена къща. Мат Тейлър вижда обява в интернет за рядък волан на Shelby и се обажда, за да попита дали има още части от емблематичния Mustang от 1965 г. В отговор той чува, че има цяла планина от резервни части, но колата трябва да бъде разглобена.

След като разбира това, ловецът на ретро коли веднага се втурва към изоставената къща, която, както се оказа, е наследена от семейството на починал роднина. Близо до къщата има гараж, чието съдържание шокира Мат. В крайна сметка пред него се оказва оригинален Ford Mustang Shelby от 60-те години.

Тази култова кола от няколко десетилетия стои неподвижна в гаража и наследниците, без да знаят истинската ѝ стойност, решават да я разглобят, за да я продадат на части. Въпреки плачевното състояние на легендарния поникар, Тейлър прави малки манипулации с двигателя и дори го пали!

Всичко завършва с това, че автомобилният иманяр сключва предварителна сделка за закупуване на рядката кола, която, между другото, дори в това състояние струва около 300 хиляди долара, а във възстановен вид - повече от половин милион! Мат Тейлър обаче възнамерява да я купи и възстанови за себе си, а не за продажба.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.

Свързани новини