Last news in Fakti

24 Януари, 2022 10:24 6 154 10

Рядък Mustang Shelby GT350 за малко да бъде разпродаден на части (ВИДЕО)

  • mustang-
  • shelby-
  • ford
Рядък Mustang Shelby GT350 за малко да бъде разпродаден на части (ВИДЕО) - 1

Ловец на класически коли случайно открил истинско съкровище в изоставена къща. Мат Тейлър вижда обява в интернет за рядък волан на Shelby и се обажда, за да попита дали има още части от емблематичния Mustang от 1965 г. В отговор той чува, че има цяла планина от резервни части, но колата трябва да бъде разглобена.

След като разбира това, ловецът на ретро коли веднага се втурва към изоставената къща, която, както се оказа, е наследена от семейството на починал роднина. Близо до къщата има гараж, чието съдържание шокира Мат. В крайна сметка пред него се оказва оригинален Ford Mustang Shelby от 60-те години.

Рядък Mustang Shelby GT350 за малко да бъде разпродаден на части (ВИДЕО)

Тази култова кола от няколко десетилетия стои неподвижна в гаража и наследниците, без да знаят истинската ѝ стойност, решават да я разглобят, за да я продадат на части. Въпреки плачевното състояние на легендарния поникар, Тейлър прави малки манипулации с двигателя и дори го пали!

Всичко завършва с това, че автомобилният иманяр сключва предварителна сделка за закупуване на рядката кола, която, между другото, дори в това състояние струва около 300 хиляди долара, а във възстановен вид - повече от половин милион! Мат Тейлър обаче възнамерява да я купи и възстанови за себе си, а не за продажба.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Коптор за 300к

    16 14 Отговор
    Тия парите за нищо ги нямат
  • 3 НОВ ВНОС

    22 6 Отговор
    ТЕ СОБСТВЕНИЦИТЕ НЕ ЗНАЕЛИ КАКВО БИЖУ ИМАТ В ГАРАЖА АМА МУ ГО ПРОДАЛИ ЗА ТРИСТА ИЛЯДИ💰💰💰

    Коментиран от #10

  • 4 Да,да

    9 1 Отговор
    ... в Перник.
  • 5 ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА

    20 5 Отговор
    Бърза справка показва, че има не малко предлагане на този модел, като цената му е точно 130 хиляди долара, става въпрос за отлично състояние. За да бъде приведен във вид, на този ще са му нужни двойно. Но нали трябва да има новина...
  • 6 Пилот на Ферари

    4 6 Отговор
    Истински красивите ретро автомобили са тия произвеждани до ВСВ . След това заради кризата почват да правят евтинджоз сапунерки.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    4 16 Отговор
    Само кравар може да се заинтересува от тази купчина старо желязо...

    Коментиран от #9

  • 9 антикомуне

    12 2 Отговор

    До коментар #8 от "ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ":

    Карай си москвича на село и си трай,другарю ! Може да си сложиш червената връзка по празниците и с москвето да минеш през мегдана .
  • 10 Някой

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "НОВ ВНОС":

    Къде прочете, че я купува за 300 хиляди?!