Отидете към основна версия

6 599 17

Не пробвайте подобна маневра с личната си кола (ВИДЕО)

  • маневра-
  • тесен път-
  • опасно място-
  • автомобил

В мрежата беше публикувано екстремно видео, чийто автор направи обратен завой, докато шофира китайски компактен ван Baojun 360 по тясна туристическа пътека, минаваща покрай скала. Въпреки факта, че колата буквално увисва в пропастта няколко пъти, мъжът успява да изпълни опасната каскада. В същото време се оказа, че не е правил за първи път такива маневри.

Действието се развива в Хонконг, а шофьорът на компактния ван решава да обърне колата по пътека, която първоначално е била предназначена за пешеходци. Първоначално изглежда, че е невъзможно да се изпълни такава маневра. Въпреки това, след няколко минути и многобройни завъртания на волана, собственикът на колата се справя с опасната каскада. Видеото веднага стана хит в youtube. Коментаторите не спират да хвалят шофьора за професионалните му умения, а също така отбелязват и железните му нерви.

Всъщност обаче се оказва, че бездната не е толкова страшна. Това се доказва и от подобно видео, заснето от различен ъгъл. В същото време собственикът на компактния ван демонстрира уменията си не за първи път. В мрежата са открити много подобни видеоклипове, в които мъжът демонстрира уменията си зад волана на различни превозни средства. Колкото и да се твърди, че маневрата не е опасна, все пак съветът ни е да не пробвате подобна с личната си кола. Вижте.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.

Свързани новини