27 Септември, 2022 13:37 4 303 8

Искате да избягате от полицията - трябва ви такава кола (ВИДЕО)

  • пътна полиция-
  • бягство-
  • автомобил
Искате да избягате от полицията - трябва ви такава кола (ВИДЕО) - 1

Шофьорът на този Chevrolet Corvette C7 показа, че с достатъчно мощност бягството от пътната полиция може да е лесно. То става само с натискане на газта за няколко секунди. Поне временно, тъй като подозираме, че това видео разказва само част от историята.

Клипът, който наскоро беше споделен на страницата lsx.videos в Instagram, показва полицейска кола, която се приближава до задната част на въпросния C7 Corvette, като действието се развива някъде в Съединените щати, а американските полицейски коли са далеч по-бързи от родните такива.

Почти веднага след включването на сините и червените мигащи светлини, водачът на Chevrolet Corvette решава, че не е в настроение да спира и вместо това настъпва газта докрай и сваля няколко предавки.

Първоначално полицаят се опита да се справи с усколението на наточения Corvette, но просто няма силата да го направи. Не само, че Corvette се оказва твърде бърз за полицая, но и шофьорът на Chevy-то изключва светлините на колата в опита си да избяга.

Изключването на светлините, което е изключително опасно, както показва записът, прави колата много по-трудна за виждане. Иначе въз основа на размера и формата на задното антикрило на Corvette, изглежда, че си имаме работа с ZR1.

Ако това не е така, вероятно става дума за базов Corvette Stingray , който може да е бил тунигован, за да увеличи мощността на своя V8 двигател. Някои тунинг пакети с двойно турбо и компресор за C7 могат лесно да го вдигнат до над 1 000 к.с.

Разбира се, бягството от полицията може да се окаже доста скъпа грешка за този шофьор на Corvette, тъй като регистрационният му номер е видим и властите вероятно ще могат да го проследят много лесно, ако вече не са го направили.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Танас

    22 0 Отговор
    Благодаря, ще взема две.
  • 2 Гого

    13 0 Отговор
    Помислих че са го хванали,пък то пак същото видео.
  • 3 АБВ

    16 1 Отговор
    Глупости има достатъчно вериги с шипове ако ще да е с 2000 конски сили и 100 магарета
  • 4 Убиецът от околовръстното

    15 0 Отговор
    И за какво ? Стига и една Симонка от Първо РПУ
  • 5 Пламен

    6 12 Отговор
    На Порше 911 турбоS трудно ще опъва такива ластици ....Да не говорим за някой пистов мотор 1000 кубика....

    Коментиран от #8

  • 6 Сух

    24 3 Отговор
    И после кажете, че журналистите не провалят, деградират и насаждат боклук в главите на младежта.. И после ми триете коментара, ама истината се вижда с просто око. Журналистите са в основата на всичко лошо, което се случва в България..
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Кирпича

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пламен":

    Тунингован zr1 ще опъва ластиците колкото си иска пред порше 911 турбо s,колкото до1000 кубиковата пистарка ще дръпне малко в началото , и до там , остава на гарата , защото няма достатъчно top speed.