Отидете към основна версия

3 082 6

Новият флагмански седан на BMW ще получи огромен 8K дисплей в купето

  • bmw-
  • i7

Появяват се нови подробности за електрическия седан BMW i7, който ще дебютира на 20 април

BMW продължава да споделя подробности за новия седан i7, който ще представлява електрическа версия на следващото поколение флагмански модел 7-Series. Официалната премиера на автомобила ще се състои в утре, 20 април.

Този път баварците публикуваха тийзър, който дава представа за интериора в задната част на автомобила. За пътниците на втория ред ще се предлага голям мултимедиен дисплей с 8K резолюция. Приложения като Amazon Prime Video, Twitch, Red Bull, Tubi, Amazon Music и приложението за новини могат да се видят от снимката.

Както стана известно по-рано, BMW i7 ще получи външен вид в стила на модернизирания кросоувър X7, показан преди дни. Отличителна черта на автомобила ще бъде двустепенна предна оптика с горни LED двойни блокове, които изпълняват функциите на дневни светлини и динамични пътепоказатели. Под тях ще се появят основните секции на матричните фарове.

По предварителни данни новият електрически седан ще бъде оборудван с два агрегата на предната и задната ос, които общо могат да произвеждат около 650 конски сили. Комплект от 100 kWh батерии ще позволява изминаването на до 500 километра без презареждане.

В същото време стандартният модел на BMW 7-Series от новото поколение ще има модификации с бензинови и дизелови двигатели с вътрешно горене с шест и осем цилиндъра с мощност от 275 до 550 конски сили. Очаквайте подробности за електрическата "седмѝца".

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.

Свързани новини