Last news in Fakti

19 Април, 2022 17:55 3 064 6

Новият флагмански седан на BMW ще получи огромен 8K дисплей в купето

  • bmw-
  • i7

Появяват се нови подробности за електрическия седан BMW i7, който ще дебютира на 20 април

Новият флагмански седан на BMW ще получи огромен 8K дисплей в купето - 1

BMW продължава да споделя подробности за новия седан i7, който ще представлява електрическа версия на следващото поколение флагмански модел 7-Series. Официалната премиера на автомобила ще се състои в утре, 20 април.

Този път баварците публикуваха тийзър, който дава представа за интериора в задната част на автомобила. За пътниците на втория ред ще се предлага голям мултимедиен дисплей с 8K резолюция. Приложения като Amazon Prime Video, Twitch, Red Bull, Tubi, Amazon Music и приложението за новини могат да се видят от снимката.

Новият флагмански седан на BMW ще получи огромен 8K дисплей в купето

Както стана известно по-рано, BMW i7 ще получи външен вид в стила на модернизирания кросоувър X7, показан преди дни. Отличителна черта на автомобила ще бъде двустепенна предна оптика с горни LED двойни блокове, които изпълняват функциите на дневни светлини и динамични пътепоказатели. Под тях ще се появят основните секции на матричните фарове.

По предварителни данни новият електрически седан ще бъде оборудван с два агрегата на предната и задната ос, които общо могат да произвеждат около 650 конски сили. Комплект от 100 kWh батерии ще позволява изминаването на до 500 километра без презареждане.

В същото време стандартният модел на BMW 7-Series от новото поколение ще има модификации с бензинови и дизелови двигатели с вътрешно горене с шест и осем цилиндъра с мощност от 275 до 550 конски сили. Очаквайте подробности за електрическата "седмѝца".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛамаринНи

    16 3 Отговор
    Ламарини и суета, това е автомобилната индустрия.... 200 години въртят едни колела закачено на талига и народа им се радва и им мери пикселите на дисплея, защото се видя че това са автомати за унищожаване на спестяванията на народа.... викали му лукс и затова плщаш скъпо, пък то чупливо, ама ти трябвало да даваш, защото е лукс и трябва да го поддържаш лукса ... не знам как мое да има толкова голямо стадо, което продължава да бълва спестяванията в този бедушен "капитал", промиващ мозъците и премахващ и малката човечност останала в хората.
  • 2 Blackthorn

    11 2 Отговор
    Като не могат да правят вече коли, ще слагат дисплеи за да има с какво да си заемат времето хората чакащи на опашка за сервиза :D
  • 3 BMW фен

    8 1 Отговор
    Да си оправят качеството на основните компоненти,да са надеждни повече от по-старите модели,и тогава да се мисли за по-големи дисплеи и допълнителни екстри!
    Със всеки следващ модел става по-зле!
  • 4 Кому е нужно?

    14 0 Отговор
    И в рейса има огромен талавизор...
  • 5 антрашпиц

    2 0 Отговор
    Тия екстри мен лично не ме впечатляват.Ще си купувам Таура първо поколение ие гледам даже да е гол кат пушка.Единствено само мотора ме вълнува.
  • 6 Васил

    1 0 Отговор
    То какво стана - калпави двигатели харчещи масло и носещи скъпи ремонти, калпави евтини материали където може, чупещи се скоростни кутии, сензори и т.н. обаче бой на безмислени екстри - екрани, мултимеция, wifi и т.н. ти автомобил ли купуваш или кино център?!