Отидете към основна версия

9 828 23

Старт на предварителните продажби у нас на новия бус на VW. Вижте и БГ цените му

  • volkswagen-
  • id. buzz-
  • цени

ID. Buzz1 и ID. Buzz Cargo1 вече могат да се поръчат в търговската мрежа на Volkswagen Лекотоварни автомобили България

Предварителните продажби на новия ID. Buzz1 и на ID. Buzz Cargo1 в Германия включително в България и на повечето европейски пазари започват в началото на юни, когато ще бъде активиран и конфигуратора на сайта в интернет.

Универсалният модел с нулеви емисии ще предложи изцяло електрическа мобилност за семейството, за свободното време, за бизнеса или в качеството си на фирмено транспортно средство за доставки и от 3 юни ще може да бъде поръчван в търговската мрежа на Volkswagen Лекотоварни автомобили в България.

ID. Buzz Cargo1 се предлага на брутна цена от 99 950 лева. Брутната каталожна цена на петместния ID. Buzz Pro1 е 114 405 лева.

Електрическо задвижване на основата на модулната конструктивна архитектура MEB при ID. Buzz ще разполага с най-голямата акумулаторна батерия, вграждана до момента в моделното семейство ID.

Литиево-йонната батерия с капацитет от 77 кВтч (82 кВтч бруто) захранва електродвигател с мощност 150 кВт (204 к.с.) на задния мост, чиито въртящ момент от 310 Нм е на разположение от момента на потеглянето.

Разходът на електроенергия по стандарта WLTP е 20.6 кВтч/100 км (20.4 кВтч/100 км при Cargo), а автономният пробег достига 423 километра (425 км при Cargo). При използване на правотокова бързозарядна станция с максимална мощност до 170 кВт зареждането на батерията от 5% до 80% от капацитета отнема само около 30 минути.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 21 гласа.

Свързани новини