Отидете към основна версия

4 482 6

Шофьор на Honda CR-V показва как НЕ се бяга от полицията (ВИДЕО)

  • катастрофа-
  • полиция-
  • бягство

Бягството от полицията с автомобил никога не е добра идея и това е особено вярно, ако не сте автомобилен състезател. Това обаче не попречи на този гений, който ще видите във видеото по-долу, да опита късмета си.

Въпреки че краткият клип, качен в Reddit, не дава много контекст, той показва как полицията преследва въпросната Honda CR-V . Докато патрулката го приближава, водачът на Honda-та се опитва да мине полу отдясно.

Това е странно решение, тъй като лявата лента изглежда широка и свободна и както можете да видите, CR-V-то успешно сменя лентите, но водачът прекалява с "навиването" на волан и блъска автомобила странично. Следва излизане на кросоувъра извън магистралата и неконтролируема "разходка" из тревните площи. Шофьорът пробива ограда, преди да се удари в насип, а след това и в сграда. Видеото свършва малко след това, когато полицията се приближава.

Инцидентът се е случил в Небраска и по сведения на полицията става дума за водач, който е обвинен в умишлено безразсъдно шофиране, управление на моторно превозно средство с цел да избегне арест, отказ на предварителен тест за алкохол и наркотици, като въпросното лице е с две предишни присъди. Вижте.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.

Свързани новини