Отидете към основна версия

2 693 1

Smart #1 от Brabus дебютира с 422 конски сили

  • smart-
  • brabus-
  • тунинг

Колата бе представена в Китай

През изминалия ден Smart представи доработена версия на своя първи модел от „новата ера“ на компанията. Проекта е направен с помощта на тунинг компанията Brabus и както вече ви разказахме по-рано този месец, електрическият модел разполага с над 400 конски сили и задвижване на четирите колела. Към момента колата бе представена в Китай и не е ясно дали ще достигне до други пазари извън азиатската страна.

За да постигнат мощността от 422 конски сили, специалистите то Brabus са добавили втори електромотор на предната ос, който да допълни задния и също така да повиши максималния въртящ момент до 543 нютон метра. Това позволява ускорение от 0 до 100км/ч за само 3.7 секунди. Батерията е с капацитет от 66кВч и въпреки, че от Smart не споменават пробега на колата, то очакваме той да е по-малко от 440-те километра, които стандартния модел покрива.

Тунигнованият модел почти не се отличава от серийния такъв с изключение на капака, който е получил два отвора за охлаждане, както и новите джанти в двуцветна комбинация. В интериора откриваме логото на Brabus, алкантра и кожени елементи. Цената на модифицираната версия започва от около 40 хиляди евро.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 11 гласа.

Свързани новини