27 Август, 2022 13:00 2 577 1

Smart #1 от Brabus дебютира с 422 конски сили

  • smart-
  • brabus-
  • тунинг

Колата бе представена в Китай

Smart #1 от Brabus дебютира с 422 конски сили - 1

През изминалия ден Smart представи доработена версия на своя първи модел от „новата ера“ на компанията. Проекта е направен с помощта на тунинг компанията Brabus и както вече ви разказахме по-рано този месец, електрическият модел разполага с над 400 конски сили и задвижване на четирите колела. Към момента колата бе представена в Китай и не е ясно дали ще достигне до други пазари извън азиатската страна.

Smart #1 от Brabus дебютира с 422 конски сили

За да постигнат мощността от 422 конски сили, специалистите то Brabus са добавили втори електромотор на предната ос, който да допълни задния и също така да повиши максималния въртящ момент до 543 нютон метра. Това позволява ускорение от 0 до 100км/ч за само 3.7 секунди. Батерията е с капацитет от 66кВч и въпреки, че от Smart не споменават пробега на колата, то очакваме той да е по-малко от 440-те километра, които стандартния модел покрива.

Smart #1 от Brabus дебютира с 422 конски сили

Тунигнованият модел почти не се отличава от серийния такъв с изключение на капака, който е получил два отвора за охлаждане, както и новите джанти в двуцветна комбинация. В интериора откриваме логото на Brabus, алкантра и кожени елементи. Цената на модифицираната версия започва от около 40 хиляди евро.

Smart #1 от Brabus дебютира с 422 конски сили


Поставете оценка:
Оценка 4 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Минувач

    0 0 Отговор
    Ако ще давам такива пари за подобна колица, това определено е по-добро предложение от Мини Купър, които струват пак такива пари, а за трошляци и не знам да достигат такива мощност и ускорение.