6 Август, 2024 14:51 1 192 0

Най-големият Smart в историята беше показан на официални снимки

  • smart-
  • #5
Най-големият Smart в историята беше показан на официални снимки - 1

Официални снимки на новия Smart #5 бяха публикувани в интернет. Електрическият кросоувър ще бъде представен на 28 август в Австралия, а на пазара ще излезе през четвъртото тримесечие на тази година.

Това се съобщава на сайта на на автомобилния производител. Кросоувърът Smart #5 все още е в оригиналния камуфлаж и е сниман по време на тестовете, но детайлите по дизайна му вече могат да се видят.

Най-големият Smart в историята беше показан на официални снимки

Новият Smart #5 има висок преден капак и дебели вертикални колони на покрива. На лице са и оригинални LED фарове, както и прибиращи се дръжки на вратите. Това е най-голямата кола в историята на марката, като по отношение на размерите тя може да се сравни с Tesla Model Y.

Размерите на Smart #5 са:
дължина - 4705 мм;
широчина - 1905 мм;
височина - 1705 мм;
междуосие - 2900 мм;
маса - 2450 кг.

Интериорът на Smart #5 все още не е разсекретен, но станаха известни характеристиките на електрическия автомобил. Кросоувърът ще се произвежда във версии със задно задвижване с мощност 335 и 358 к.с. и в модификации със задвижване на всички колела, които ще са с мощност 579 и 638 конски сили. Максималната скорост ще бъде 200-210 км/ч.

Най-големият Smart в историята беше показан на официални снимки

Електрическият автомобил Smart #5 ще бъде оборудван с батерия с капацитет от 100 kWh, а пробегът му ще достига 700 км с едно зареждане на батерията. 800-волтово електрическо оборудване пък ще позволи зареждане на автомобила в бърз режим за 15 минути.

Най-големият Smart в историята беше показан на официални снимки


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА