Отидете към основна версия

7 068 15

Американец пътува до Франция, за да си купи мечтаното Ferrari, колата обаче изгоря (ВИДЕО)

  • ferrari-
  • пожар-
  • суперавтомобил

Жител на САЩ на име Тарек Салах публикува любопитно видео, в което споделя неуспешното си пътуване до Франция. Мъжът пътува до Европа, за да купи Ferrari F355 от 1994 година.

Преди да сключат сделката, купувачът и продавачът отиват в местен технически център, за да оценят състоянието на спортния автомобил. При пробното шофиране на магистралата колата се самозапалва.

Преди пристигането на спасителните екипи автомобилът изгаря до основи. Тарек Салах разкрива във видеото, че винаги е мечтал да кара Ferrari F355. Заедно със собственика на спортния автомобил те отишли ​​при местен механик, който трябвало да направи оценка на техническото състояние на колата, преди да сключат сделката.

По пътя Салах усетил миризмата на бензин, но не се впечатлил. Малко по-късно преминаващи шофьори сигнализирали на шофьора на Ferrari-то, че двигателният отсек гори.

Мъжете изскочили от горящата кола директно на магистралата, след което се обадили на пожарната. Докато спасителите пристигнат на мястото, пламъците унищожават напълно класическия суперавтомобил. Вижте повече.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.

Свързани новини