Отидете към основна версия

3 740 10

Mercedes представи колата която тества в България

  • mercedes-
  • a-klasse-
  • българия

Фейслифта на A-Klasse дебютира като седан и хечбек

В средата на миналия месец ви показахме кадри на тестов автомобил на Mercedes, който засякохме на бензиностанция в София. Частично покрития с камуфлаж модел, който се подвизава около българския офис на компанията Visteon бе представен по-рано днес, като фейслифт на последното поколение A-Klasse, което дебютира през 2016 година. Както предполагахме и по-рано, промените не са драстични и се изразяват в наличието на нови светлини с LED технология в предната част, както и нови стопове, които вече пристигат серийно с LED осветление. Дифузьорът в долната част на задната броня е нов, както и предната решетка. Завършващи промените в екстериора са четири нови дизайна на джантите.

В интериора, където е и главната българска следа, откриваме обновена MBUX система със сензор за пръстов отпечатък и променени контроли върху централната конзола. Стандартно колата пристига с два дисплея с диагонал от 7 и 10.25 инча, но при доплащане може също да уголемите първия дисплей до 10.25 инча. Нов е и воланът, а също така от Mercedes предлагат нови цветове и материали за таблото, седалките и корите на вратите. Модернизирането включва още 360-градусови камери и усъвършенствана система за автоматично паркиране.

По отношение на задвижването, всички бензинови модели с изключение на най-върховите AMG модификации получават 48-волтова система със стартер-генератор. В зависимост от желанието на клиентите, новата A-Klasse се предлага с бензинови и дизелови двигатели с мощност от 116 конски сили до 421 конски сили при върховата AMG A45S 4Matic+ модификация.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.

Свързани новини