Last news in Fakti

3 Октомври, 2022 14:28 2 304 5

Новото комби на Mercedes се появи за първи път по улиците (ВИДЕО)

  • mercedes-
  • e-klasse-
  • комби-
  • s-klasse

Следващото поколение на E-Klasse направи неофициален дебют с камуфлаж

Новото поколение на Mercedes E-Klasse, познато под индекса W214 е в края на своята разработка, като вече десетки пъти тестови коли бяха засичани от фотошпиони. Сега, обаче, видео в канала WalkoART ни показва по-практичната комби версия на модела, която прави и своя неофициален дебют по пътищата на Европа. Колата е засечена в Германия, а заедно с нея виждаме настоящото поколение на E-Klasse, заедно с още един покрит с камуфлаж прототип.

Очаквано, комбито ще се различава от седана само в задната си част, което означава, че ще получи същите промени в стил S-Klasse. Очаква се предната част да получи идентични светлини с LED технология като тези при флагмана, като копира също и дизайнерските черти, но в умален мащаб. Разбира се, комбито ще се различава в задната част, където е съсредоточен и камуфлажа при тестовия модел.

По отношение на задвижването също очакваме някои новости, заедно с технологични промени, които да подобрят значително модела от 2016 година. От Mercedes все още не са обявили точна дата на която ще се състои премиерата на новото поколение, но очакванията са, че това ще се случи до края на тази година с начало на продажбите от 2023 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Олеле!

    3 0 Отговор
    Кой го е боядисал това чудо?
  • 2 Съдията Дред

    10 0 Отговор
    Новия Мерцедес като старото Ауди

    Коментиран от #4

  • 3 Тойода

    6 0 Отговор
    Пак е грозно. Не го могат комби-дизайна.
  • 4 И то

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Съдията Дред":

    е грозно.
  • 5 Случаен

    1 2 Отговор
    НЯМА Е КЛАСА W, ИМА СЕРИЯ ЕДИ КАКВА СИ, 124, 210, 211, И Т.Н. А ВЕЧЕ СЕДАНЪТ Е W, КОМБИТО S, ДЪЛГА БАЗА V И ДР.