Отидете към основна версия

3 171 2

Jeep: Най-важните нови модели за 2023 г.

  • avenger-
  • recon-
  • wagoneer s-
  • автомобилен салон париж 2022-
  • jeep

2023 ще бъде година, пълна с новини за Jeep . Американският производител на автомобили всъщност ще бъде един от абсолютните герои на пазара благодарение на пристигането на някои много интересни модела. Първи ще пристигне Jeep Avenger . Компактният SUV вече беше показан на официални снимки през септември.

През ноември компактният SUV на Jeep ще започне да се произвежда в завода Stellantis в Полша, като първите доставки се очаква да бъдат осъществени в началото на 2023 г. Припомняме, че този модел ще бъде първият в историята на американската марка, който ще излезе на пазара с изцяло електрическа версия.

Това обаче няма да е единствената новост, която ще характеризира гамата на американския производител през 2023 година. Също през следващата година трябва да дебютира Jeep Recon. Това е новият електрически офроуд автомобил, чиито първи официални изображения също бяха показани през септември по случай Деня на Jeep 4xe.

Това електрическо офроуд превозно средство ще направи своя дебют в Съединените щати следващата година, докато в Европа трябва да пристигне през 2024-а. И накрая, най-новата голяма новина за 2023 година за американския производител ще бъде Jeep Wagoneer S. Пазарният дебют се очаква да се състои през 2024-а.

Въпреки това е почти сигурно, че до края на 2023 г. ще бъдат публикувани първите изображения на серийната версия на този модел, който ще има пробег от 650 км с едно зареждане зареждане. Следователно и този модел се числи към най-важните иновации за Jeep през 2023 г.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.

Свързани новини