Отидете към основна версия

16 580 7

Едно легендарно Audi, което беше измито за първи път от 15 години (ВИДЕО)

  • audi-
  • 200-
  • детайлинг-
  • почистване на автомобил

Детайлингът става все по-модерен напоследък и вече е неразделна част от грижата за автомобила. Но много собственици забравят за това, особено когато спрат да използват колата. Ето защо гаражните находки често са покрити с дебел слой прах и мръсотия или дори мухъл. Като например това легендарно Audi 200.

Седанът, който беше невероятно популярен в края на 80-те и началото на 90-те години, е изоставен в задния двор на една къща в продължение на 15 години. Собственикът въобще не обръща внимание на колата. През годините на бездействие тя губи предишната си привлекателност и се покрива с мухъл. За щастие група ентусиасти се заемат да го върнат към живот.

Първо, специалистите извършват дълбоко почистване на каросерията, премахвайки мухъл и мръсотия. След това обръщат внимание и на интериора на въпросното Audi 200. И тук трябва да поработят доста, защото в салона има много боклук, листа, прах и следи от дребни гризачи. Въпреки факта, че задачата не е лесна, те се справят с нея.

Те не забравят и за пространството под капака на седана. Двигателят и другите възли и агрегати са основно измити и е извършено основно обслужване. Механиката на колата се оказва доста здрава, така че специалистите дори успели да запалят двигателя. Може да се каже, че това Audi 200 е възкръснало и е готово отново да се върне по пътищата.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 52 гласа.

Свързани новини