Last news in Fakti

2 Март, 2023 12:34 5 530 4

Ето го новото старо Audi Q7

  • audi-
  • q7-
  • фейслифт

Първи снимки на обновения автомобил без камуфлаж

Ето го новото старо Audi Q7 - 1

В наши дни не се случва често да видите кола, която получава две актуализации през жизнения си цикъл. Това обаче постепенно може да се превърне в практика в света на SUV-тата, който се развива с изключително бързи темпове. И точно това се случва с Audi Q7. Версията за 2024 година попадна в обективите на фотошпиони, а любопитното е, че колата е с напълно премахнат камуфлаж.

Това не означава, че точно по този начин ще изглежда обновеното Q7. Този тестов автомобил все още има парчета черна лента и капаци в ключови области отпред, скриващи дизайнерските детайли на отделните компоненти. От снимките можем да видим обаче очертанията на по-малките ъглови вентилационни отвори, преработени, за да имат по-триъгълна форма.

Ето го новото старо Audi Q7

По този начин долният панел премахва част от облицовката за по-изчистен вид. Радиаторната решетка изглежда малко по-широка, но черните наслагвания по ръбовете на фаровете не крият нищо ново. Вярваме, че формата на светлините ще остане същата, а промените ще засегнат вътрешните компоненти.

Поглеждайки назад, не виждаме никакви промени в каросерията на Q7 между арките на калниците. Задните светлини са маскирани по същия начин като фаровете, но действителната им форма изглежда идентична с настоящия модел. И тук елементите вътре ще бъдат актуализирани. На долния панел отзад са направени незначителни промени.

Ето го новото старо Audi Q7

Доколкото можем да кажем, това е всичко за този цикъл на актуализация. Не сме виждали или чували нищо за промени в интериора, който със сигурност е хубав и в сегашната си форма, но изглежда малко остарял в сравнение с луксозните си конкуренти. Големите екрани и стъклените тавани са норма в сегмента, но липсват при настоящия Q7. Евентуално тук могат да се очакват някакви промени. Също така не очакваме промени в задвижването, което включва избор от двигатели с турбокомпресор в 2.0-литров четирицилиндров или 3,0-литров V6 вариант, като последният ще е само да САЩ.

Гледайки напред, Audi има по-големи планове за гамата си и под това имаме предвид електрификацията. Настоящият Q7 вероятно ще бъде последният с опция за двигател с вътрешно горене, но докато пристигне неговият електрически наследник, второто опресняване трябва да запази спомените на купувачите за мощно премиум SUV в този много конкурентен сегмент. Очаквайте дебют през втората половина на 2023 година.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да ги пускат вече

    7 1 Отговор
    С 1 литрови двигатели. Може ли и Ауди, БМВ, Мерцедес, да пускат 1-2 литрови двигатели на премиум модели. Даже Мерцедес с 2 литров са сложили и абревиатурата амг

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пич

    9 1 Отговор
    Тези сами си так-оваха тако-вата ! Вече китайците докарват по добър дизайн ! И китайските са оригинални !!!
  • 4 ккат

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Да ги пускат вече":

    Това го правят по две причини.
    1- екология
    2- да хвърли по-бързо двигател като излезе от гаранция

    но твърдят че са изстискали повече Nm от еднолитровия двигател :) - а дали реално е така?!?
    изродиха се нещата и затова ако ми се иска хубав звук и мощтност си купувам премиум от малко по-стари години... с истински двигател и изтински звук!!!