Отидете към основна версия

9 700 5

Ето така ще изглежда новата Toyota C-HR

  • toyota-
  • ch-r

Концептуалният автомобил е предсерийна версия на новото поколение компактен кросоувър

Появиха се първите снимки на Toyota C-HR Prologue. Концептуалният автомобил е предсерийна версия на ново поколение компактен кросоувър. Снимките бяха публикувани на официалната страница на Toyota в Instagram.

Японският автомобилен производител обаче не предоставя друга информация за кросоувъра Toyota C-HR . Очаква се серийният модел да се появи през 2023 година и е ясно, че няма да се различава много от концепцията - това се доказва от патентните изображения на автомобила, които се появиха в интернет.

Дизайнът на Toyota C-HR 2023 е разработен в европейското студио на концерна. Той е направен в новия стил на марката - като хибридните Prius и електрическите автомобили от семейството bZ.

Автомобилът е с подчертан "нос" и стреловидни диодни фарове. В същото време са запазени характеристиките за предшественика - скосен покрив, подобен на купе, повдигната задна част и дръжки на задните врати, скрити в C-колонките. В концепцията огледалата са заменени от камери, но серийният модел няма да ги получи.

Най-вероятно новата Toyota C-HR ще се предлага изключително в хибридни версии. Кросоувърът ще получи силови трактове от новата Toyota Prius 2023, тоест мощността му ще се увеличи и ще варира в диапазона от 140 до 193 к.с.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 25 гласа.

Свързани новини