Last news in Fakti

6 Декември, 2022 15:32 9 634 5

Ето така ще изглежда новата Toyota C-HR

  • toyota-
  • ch-r

Концептуалният автомобил е предсерийна версия на новото поколение компактен кросоувър

Ето така ще изглежда новата Toyota C-HR - 1

Появиха се първите снимки на Toyota C-HR Prologue. Концептуалният автомобил е предсерийна версия на ново поколение компактен кросоувър. Снимките бяха публикувани на официалната страница на Toyota в Instagram.

Ето така ще изглежда новата Toyota C-HR

Японският автомобилен производител обаче не предоставя друга информация за кросоувъра Toyota C-HR . Очаква се серийният модел да се появи през 2023 година и е ясно, че няма да се различава много от концепцията - това се доказва от патентните изображения на автомобила, които се появиха в интернет.

Ето така ще изглежда новата Toyota C-HR

Дизайнът на Toyota C-HR 2023 е разработен в европейското студио на концерна. Той е направен в новия стил на марката - като хибридните Prius и електрическите автомобили от семейството bZ.

Ето така ще изглежда новата Toyota C-HR

Автомобилът е с подчертан "нос" и стреловидни диодни фарове. В същото време са запазени характеристиките за предшественика - скосен покрив, подобен на купе, повдигната задна част и дръжки на задните врати, скрити в C-колонките. В концепцията огледалата са заменени от камери, но серийният модел няма да ги получи.

Ето така ще изглежда новата Toyota C-HR

Най-вероятно новата Toyota C-HR ще се предлага изключително в хибридни версии. Кросоувърът ще получи силови трактове от новата Toyota Prius 2023, тоест мощността му ще се увеличи и ще варира в диапазона от 140 до 193 к.с.

Ето така ще изглежда новата Toyota C-HR


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тототот

    8 3 Отговор
    Сега да му сложат и цена 75 бона с ддс и става фаворит
  • 2 Горски

    6 24 Отговор
    Тази година пробвах тази "въшка" с бензинов мотор 1,3. - Имах усещането, че са сложили на мястото на двигателя мотора от косачката ми. - Пълен провал е тази кола в този и вариант.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ПУТИН

    13 2 Отговор
    Как ша ги стигнем японците
  • 5 един

    0 0 Отговор
    още малко да повдигнат задната врата и става ван. май идва края на SUV.