Last news in Fakti

21 Декември, 2022 11:14 7 580 2

Това ли е новата най-голяма лека кола на Toyota

  • toyota-
  • camry

Публикувани са рендерни изображения на новата Camry

Това ли е новата най-голяма лека кола на Toyota - 1

Седанът Toyota Camry е един от най-популярните модели в своя клас в света. Предсказвайки бързата смяна на поколенията, дизайнерът Джош Бърнс е подготвил за CarsCoops свои собствени рендери на новата Camry, за която се говори, че може да дебютира още през следващата година.

Съдейки по изображенито, една от целите на Бърнс при рисуването на новото Camry е да направи каросерията ѝ още по-спортна и динамична. За това той мести колелата по-близо до краищата на колата и прави страничните стени гладки. Освен това дизайнерът е изобразил напълно нови LED фарове, джанти с много спици и обемен преден капак.

Все още няма информация за интериора или технологиите на следващото поколение на седана Camry . Говори се, че моделът ще бъде изграден върху модифицирана версия на модулната платформа TNGA-K, която вече е в основата на настоящата Camry и много други актуални модели на концерна Toyota, включително Toyota Crown, RAV4, Highlander и Lexus ES.

Toyota Camry е един от най-продаваните леки автомобили в света. От 1997 г. до 2007 г., с изключение на 2001 г., Camry беше най-продаваният лек автомобил на американския пазар.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пенко

    6 5 Отговор
    "ТОЙОТА ТУНДРА " Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПИКАП В СВЕТА , ЗАЩОТО ЯПОНИЯ ДОБИВА ДЪРВЕН МАТЕРИЯЛ В РУСКАТА ТУНДРА - НА ОГРОМНА ТЕРИТОРИЯ / СЕЧЕ И ЗАЛЕСЯВА / !?!?!?!?!?

    Коментиран от #2

  • 2 Николай Стоименов

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "пенко":

    Пенко помоли някой да ти прочете статията, явно си неграмотен. Пише кола не пикап