Отидете към основна версия

71 552 36

Трите най-надеждни употребявани кросоувъра у нас

  • автомобилът на старо-
  • кросоувъри-
  • mobile.bg

Липсата на нови автомобили още повече засили интереса на българите към употребяваните коли, още повече, че у нас болшинството средностатистически българи залагат именно на такава кола. Друга тенденция, която не подминава и България е значителният интерес към автомобилите с повишена проходимост или наричани още кросоувъри. Поради тази причина ви показваме три от най-надеждните и издръжливи автомобили, които в зависимост от годината на производство и изпълнението си варират в широк ценови диапазон от 5 000 до 50 000 лв.

Toyota RAV4


Говорейки за надеждни и издръжливи автомобили в сегмента, би било справедливо на първо място да разгледаме азиатските кросоувъри. И така, според статистиката, 9 от 10 собственици на Toyota RAV4 никога не са се оплаквали от проблеми с колата си. Това се потвърждава от резултатите от изследване на северноамериканската агенция JD Power и експерти от мозъчния тръст Consumer Reports. Също така европейските специалисти на клуба ADAC многократно са изтъквали безкомпромисната надеждност на автомобила.

Референтната надеждност е присъща на почти всички поколения на легендарния кросоувър. От година на година той успява да спечели високи места в рейтингите на качествените автомобили. Ако бюджетът за покупка е ограничен, то имате всички шансове да "хванете" модел от предишни поколения. Какво се предлага у нас - вижте ТУК.

Honda CR-V


Японският кросоувър се характеризира с голямо търсене на вторичния пазар. Това се дължи на няколко фактора: Първо, сервизната поддръжка и ремонтът на автомобила не причиняват на собственика никакви специални затруднения. Второ, броят на офертите на пазара е доста голям, което ви позволява да изберете най-добрия вариант въз основа на вашите предпочитания и искания. Освен това автомобилът редовно заема водещо място в рейтингите за надеждност, тъй като изминава до 300-350 хиляди км без основен ремонт при това във всичките си версии и модификации.

Такива резултати се потвърждават от експерти от агенцията Consumer Reports, които наричат ​​кросоувъра един от най-безпроблемните в своя клас. Заедно с това дълги години той е един от първите три лидера на немската компания TUV сред 10-годишните автомобили. Вижте и какви екземпляри от модела се предлагат у нас ТУК.

Kia Sportage


През последните години южнокорейските кросоувъри повишиха значително надеждността и устойчивостта си. А популярната у нас Kia Sportage успя да надмине своята "сестра" Hyundai Santa Fe, демонстрирайки високо качество на изработка и издръжливост. Това е многократно потвърдено от експерти от Consumer Reports.

Издадени преди 2015 г., кросоувърите от трето поколение се радват на статута на лидери сред надеждните бюджетни кросоувъри. С внимателна грижа и навременна поддръжка такъв автомобил работи правилно в продължение на много години, като за предпочитане са по-новите версии на модела. А какви са предложенията за Kia Sportage в България, вижте ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 42 гласа.

Свързани новини